Att bli medlem

Medlem kan den bli som genomgått symbolterapi- eller symbolpedagogutbildningen eller har utbildning/kunskaper som bedöms likvärdiga samt övriga som är intresserade av symboliska uttrycksformer.

Som medlem får du tillgång till våra utskick, får möjligheten att sprida din egen information om symbolaktiviteter, delta vid medlemsdagar en gång året samt andra aktiviteter i regionerna. Dessa är kostnadsfria eller subventionerade för medlemmar.

Att bli medlem

Efter att du fyllt i matrikeln här. Ansökan om medlemskap prövas och godkänns av styrelsen

Medlemsavgiften
för 2016+2017 är 250:-/år. Betalas till plusgirokonto 41 30 93-6, Symbolföreningen eller över internet till bankkonto 9960 340413 0936 Plusgirot Bank.

Meddela namn och adress och mailadress för att underlätta kontakter.

Önskas ytterligare information, kontakta någon i styrelsen.